Havs- och vattenmyndigheten (Swedish A…

Havs- och vattenmyndighetens karttjänster via WMS

hav-grundkarta hav-djupskuggning-oversiktlig hav-grundkarta
Service health Now:
Interface
Web Service, OGC Web Map Service 1.3.0
Keywords
Havs- och vattenmyndigheten, WMS
Fees
NONE
Access constraints
NONE
Supported languages
No INSPIRE Extended Capabilities (including service language support) given. See INSPIRE Technical Guidance - View Services for more information.
Data provider

Havs- och vattenmyndigheten (Swedish Agency for Marine and Water Management (unverified)

Contact information:

Geografisk hantering

Havs- och vattenmyndigheten (Swedish Agency for Marine and Water Management

Besök:
Gullbergs Strandgata 15, 41104 Göteborg, Sweden

Email: 

Phone: 010-69 86 000

Service metadata
No INSPIRE Extended Capabilities (including service metadata) given. See INSPIRE Technical Guidance - View Services for more information.

Ads by Google

Havs- och vattenmyndighetens karttjänster som WMS

Available map layers (8)

Enkel grundkarta från HaV (hav-grundkarta)

Innehåller global utbredning av land och hav. Informationsmängden täcker hela världen men på en översiktlig nivå och är tänkt att användas från världstäckande kartor ner till skala 1:100 000. Fri användning med villkor enligt licensen ODbL 1.0, https://opendatacommons.org/licenses/odbl/. Du behöver ge källhänvisning till “© OpenStreetMaps bidragsgivare”. Du behöver däremot inte ange Havs- och vattenmyndigheten som källa, men om du vill göra det så skriv "Havs- och vattenmyndigheten, HaV" som källhänvisning.

Enkel grundkarta från HaV, alternativ med ljusare vatten (hav-grundkarta-alt)

Innehåller global utbredning av land och hav i en alternativ version med ljusare vatten. Informationsmängden täcker hela världen men på en översiktlig nivå och är tänkt att användas från världstäckande kartor ner till skala 1:100 000. Fri användning med villkor enligt licensen ODbL 1.0, https://opendatacommons.org/licenses/odbl/. Du behöver ge källhänvisning till “© OpenStreetMaps bidragsgivare”. Du behöver däremot inte ange Havs- och vattenmyndigheten som källa, men om du vill göra det så skriv "Havs- och vattenmyndigheten, HaV" som källhänvisning.

Grundkarta hav (hav-grundkarta-hav)

Innehåller global utbredning av hav. Informationsmängden täcker hela världen men på en översiktlig nivå och är tänkt att användas från världstäckande kartor ner till skala 1:100 000. Fri användning med villkor enligt licensen ODbL 1.0, https://opendatacommons.org/licenses/odbl/. Du behöver ge källhänvisning till “© OpenStreetMaps bidragsgivare”. Du behöver däremot inte ange Havs- och vattenmyndigheten som källa, men om du vill göra det så skriv "Havs- och vattenmyndigheten, HaV" som källhänvisning.

Grundkarta land (hav-grundkarta-land)

Innehåller global utbredning av land. Informationsmängden täcker hela världen men på en översiktlig nivå och är tänkt att användas från världstäckande kartor ner till skala 1:100 000. Fri användning med villkor enligt licensen ODbL 1.0, https://opendatacommons.org/licenses/odbl/. Du behöver ge källhänvisning till “© OpenStreetMaps bidragsgivare”. Du behöver däremot inte ange Havs- och vattenmyndigheten som källa, men om du vill göra det så skriv "Havs- och vattenmyndigheten, HaV" som källhänvisning.

Grundkarta orter (hav-grundkarta-orter)

Innehåller global utbredning av orter. Informationsmängden täcker hela världen men på en översiktlig nivå och är tänkt att användas från världstäckande kartor ner till skala 1:100 000. Fri användning med villkor enligt licensen ODbL 1.0, https://opendatacommons.org/licenses/odbl/. Du behöver ge källhänvisning till “© OpenStreetMaps bidragsgivare”. Du behöver däremot inte ange Havs- och vattenmyndigheten som källa, men om du vill göra det så skriv "Havs- och vattenmyndigheten, HaV" som källhänvisning.

Grundkarta sjöar (hav-grundkarta-sjoar)

Innehåller global utbredning av sjöar. Informationsmängden täcker hela världen men på en översiktlig nivå och är tänkt att användas från världstäckande kartor ner till skala 1:100 000. Fri användning med villkor enligt licensen ODbL 1.0, https://opendatacommons.org/licenses/odbl/. Du behöver ge källhänvisning till “© OpenStreetMaps bidragsgivare”. Du behöver däremot inte ange Havs- och vattenmyndigheten som källa, men om du vill göra det så skriv "Havs- och vattenmyndigheten, HaV" som källhänvisning.

Grundkarta vattendrag (hav-grundkarta-vattendrag)

Innehåller global utbredning av vattendrag. Informationsmängden täcker hela världen men på en översiktlig nivå och är tänkt att användas från världstäckande kartor ner till skala 1:100 000. Fri användning med villkor enligt licensen ODbL 1.0, https://opendatacommons.org/licenses/odbl/. Du behöver ge källhänvisning till “© OpenStreetMaps bidragsgivare”. Du behöver däremot inte ange Havs- och vattenmyndigheten som källa, men om du vill göra det så skriv "Havs- och vattenmyndigheten, HaV" som källhänvisning.

Landsgränser (landsgranser)

Landsgränser från Natural Earth, för bakgrundskartorna. Visar gränser efter vem som kontrollerar territoriumet.

There are currently no notifications for the service, click the feed icon to subscribe.