Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tuk…

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston kaivosrekisterin kartta-aineisto

Kullanhuuhdonta-alueet Kaivosaluehakemukset Voimassa olevat varausilmoitukset
Service health Now:
Interface
Web Service, OGC Web Map Service 1.3.0
Keywords
maankäyttö, mineraalivarat
Fees
Aineisto on maksuton
Access constraints
Tukesilla ei ole vastuuta aineiston käytöstä aiheutuneista seurauksista. Mikäli aineistossa on huomautettavaa, aineiston käyttäjää pyydetään ilmoittamaan siitä aineiston ylläpitäjälle.
Supported languages
fin
Data provider

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) (unverified)

Contact information:

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes)

PL 66 (Opastinsilta 12 B), 00521 Helsinki, Finland

Email: 

Service metadata

Ads by Google

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) toimii kaivoslain mukaisena lupa- ja valvontaviranomaisena. Tukes ratkaisee kaivoslain mukaisia oikeuksia koskevat hakemukset sekä ylläpitää kaivosrekisteriä. Aineistoa päivitetään jatkuvasti ja se julkaistaan aineiston päivittyessä merkittävästi. Kaivosrekisterin kartta-aineisto sisältää voimassa olevien, uusien ja karenssissa olevien valtaus-, varaus- ja kaivospiirialueiden sekä uuden kaivoslainmukaisten malminetsintälupa-, kullanhuuhdontalupa-, varaus- ja kaivoslupahakemusten perustiedot ja rajat.

Available map layers (14)

Kullanhuuhdonta-aluehakemukset (Kullanhuuhdonta-aluehakemukset)

Kaivosrekisterin Kullanhuuhdonta-aluehakemusten kartta-aineisto sisältää nykyisen kaivoslain mukaiset Kullanhuuhdonta-aluehakemusten perustiedot ja rajat.

Kullanhuuhdonta-alueet (Kullanhuuhdonta-alueet)

Kaivosrekisterin Kullanhuuhdonta-alueet kartta-aineisto sisältää nykyisen kaivoslain mukaiset Kullanhuuhdonta-alueiden perustiedot ja rajat.

Karenssissa olevat varaukset (Karenssissa olevat varaukset)

Kaivosrekisterin karenssissa olevien varausten kartta-aineisto sisältää edellisen kaivoslain mukaisten karenssissa olevien varausten perustiedot ja rajat.

Varausilmoitushakemukset (Varausilmoitushakemukset)

Kaivosrekisterin Varausilmoitushakemukset kartta-aineisto sisältää nykyisen kaivoslain mukaiset Varausilmoitushakemusten perustiedot ja rajat.

Voimassa olevat varausilmoitukset (Voimassa olevat varausilmoitukset)

Kaivosrekisterin Voimassa olevat varausilmoitukset kartta-aineisto sisältää nykyisen kaivoslain mukaiset Voimassa olevien Varausilmoitushakemusten perustiedot ja rajat.

Karenssissa olevat valtaukset (Karenssissa olevat valtaukset)

Kaivosrekisterin Karenssissa olevat valtaukset kartta-aineisto sisältää edellisen kaivoslain mukaisten Karenssissa olevien valtausten perustiedot ja rajat.

Malminetsintäaluehakemukset (Malminetsintäaluehakemukset)

Kaivosrekisterin Malminetsintäaluehakemukset kartta-aineisto sisältää nykyisen kaivoslain mukaiset Malminetsintäaluehakemusten perustiedot ja rajat.

Valtaushakemukset (Valtaushakemukset)

Kaivosrekisterin Valtaushakemukset kartta-aineisto sisältää edellisen kaivoslain mukaisten Valtaushakemusten perustiedot ja rajat.

Voimassa olevat malminetsintäalueet (Voimassa olevat malminetsintäalueet)

Kaivosrekisterin Voimassa olevat malminetsintäalueet kartta-aineisto sisältää nykyisen kaivoslain mukaisten Voimassa olevien valtausten perustiedot ja rajat.

Voimassa olevat valtaukset (Voimassa olevat valtaukset)

Kaivosrekisterin Voimassa olevat valtaukset kartta-aineisto sisältää edellisen kaivoslain mukaisten Voimassa olevien valtausten perustiedot ja rajat.

Karenssissa olevat kaivospiirit (Karenssissa olevat kaivospiirit)

Kaivosrekisterin Karenssissa olevat kaivospiirit kartta-aineisto sisältää edellisen kaivoslain mukaisten Karenssissa olevien kaivospiirien perustiedot ja rajat.

Kaivospiirihakemukset (Kaivospiirihakemukset)

Kaivosrekisterin Kaivospiirihakemukset kartta-aineisto sisältää edellisen kaivoslain mukaisten Kaivospiirihakemusten perustiedot ja rajat.

Kaivosaluehakemukset (Kaivosaluehakemukset)

Kaivosrekisterin Kaivosaluehakemukset kartta-aineisto sisältää nykyisen kaivoslain mukaiset Kaivosaluehakemusten perustiedot ja rajat.

Voimassa olevat kaivospiirit (Voimassa olevat kaivospiirit)

Kaivosrekisterin voimassa olevat kaivospiirit kartta-aineisto sisältää edellisen kaivoslain mukaisten Voimassa olevien kaivospiirien perustiedot ja rajat.

There are currently no notifications for the service, click the feed icon to subscribe.