Institute of Marine Research

Institute of Marine Research - WFS server

Service health Now:
Interface
Web Service, OGC Web Feature Service 2.0.0
Keywords
WFS, WMS, GEOSERVER
Fees
NONE
Access constraints
NONE
Supported languages
No INSPIRE Extended Capabilities (including service language support) given. See INSPIRE Technical Guidance - View Services for more information.
Data provider

Institute of Marine Research (unverified)

Contact information:

Helge Sagen

Institute of Marine Research

5817 Bergen, Norway

Phone: +4755238500

Service metadata
No INSPIRE Extended Capabilities (including service metadata) given. See INSPIRE Technical Guidance - View Services for more information.

Ads by Google

This is the reference implementation of WFS 1.0.0 and WFS 1.1.0, supports all WFS operations including Transaction.

Available map layers (5)

Stortare gyldighetsomrade (andre:Stortare_gyldighetsomrade)

Stortare gyldighetsomrade

Stortare (andre:Stortare_bw)

Stortare_bw

Stortare utbredelsesomrade (andre:Stortare_utbredelsesomrade)

Stortare utbredelsesomrade

Stortare høstingsomrade (andre:Stortare_hosting)

Stortare høstingsomrade

SVO_2021_Forslag (andre:SVO_2021_Forslag)

Forslag til Særlig verdifulle og sårbare områder er et tilsvar på ønsket revurdering av eksisterende områder beskrevet i norske forvaltningsplaner for hav 2019-2020. Dette forslaget er basert på en nasjonal fellesvurdering som et grunnlagsdokument til bruk i forslag til forvaltningsplaner for havområdene 2023-2024. Forslagene er begrunnet i Eriksen mfl. 2021 (Nytt fra Havforskningen rapport nr. xx-2021). Norske forvaltningsplaner er separate stortingsmeldinger for Barentshavet-Lofoten, Norskehavet og Nordsjøen/Skagerrak. https://www.regjeringen.no/no/dokumenter/meld-st-10-2010-2011/id635591/ https://www.regjeringen.no/no/dokumenter/stmeld-nr-37-2008-2009-/id560159/ https://www.regjeringen.no/no/dokumenter/meld-st-37-20122013/id724746/ Innenfor havområdene er det enkelte delområder som utpeker seg som særlig verdifulle og sårbare i miljø- og ressurssammenheng. Dette er områder som ut fra naturfaglige vurderinger har vesentlig betydning for det biologiske mangfoldet og den biologiske produksjonen, og der mulige skadevirkninger kan få langvarige eller irreversible konsekvenser. Områdene er identifisert ut fra bestemte kriterier, der områdets viktighet for mangfold og produktivitet er sentralt men der kriterier som unikhet, uberørthet, representativitet og vitenskapelig og pedagogisk verdi også er lagt vekt på.

There are currently no notifications for the service, click the feed icon to subscribe.