Vlaamse Overheid - Databank Ondergrond…

INSPIRE Downloaddienst Databank Ondergrond Vlaanderen

Service health Now:
Interface
Web Service, OGC Web Feature Service 2.0.0
Keywords
WFS, WMS, GEOSERVER
Fees
NONE
Access constraints
NONE
Supported languages
No INSPIRE Extended Capabilities (including service language support) given. See INSPIRE Technical Guidance - View Services for more information.
Data provider

Vlaamse Overheid - Databank Ondergrond Vlaanderen (DOV) (unverified)

Contact information:

ir. Marleen Van Damme

Vlaamse Overheid - Databank Ondergrond Vlaanderen (DOV)

9052 Zwijnaarde, Belgium

Email: 

Service metadata
No INSPIRE Extended Capabilities (including service metadata) given. See INSPIRE Technical Guidance - View Services for more information.

Ads by Google

INSPIRE compliant downloaddienst voor de kaartlagen m.b.t. bodem en ondergrond in Vlaanderen.

Available map layers (124)

G3Dv2_ 01, voorkomen van basis niet-tabulair Quartair (g3dv2:g3dv2_v_01_q_b)

De voorkomensgrens van de basis van het niet-tabulair Quartair geeft weer waar de sedimenten voorkomen, althans waar ze gemodelleerd zijn. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_ 01, voorkomen van dikte niet-tabulair Quartair (g3dv2:g3dv2_v_01_q_d)

De voorkomensgrens van de dikte van het niet-tabulair Quartair geeft weer waar de sedimenten voorkomen, althans waar ze gemodelleerd zijn. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_ 0403, voorkomen van basis Fm Nevele, Ld Stekene Fm Gulpen, Ld Zeven Wegen Fm Dorne1 (g3dv2:g3dv2_v_0403_kr_nest_guze_do1_b)

De voorkomensgrens van de basis van de Fm Nevele, Ld Stekene Fm Gulpen, Ld Zeven Wegen Fm Dorne1 geeft weer waar de sedimenten voorkomen, althans waar ze gemodelleerd zijn. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0304, boringen met basis Fm van Bilzen (g3dv2:g3dv2_bo_0304_pa_bi_b)

Dit zijn de waarnemingen door de basis van de Fm van Bilzen, zoals gedefinieerd in het Geologisch 3D model van de Vlaamse ondergrond. Deze waarnemingen zijn meestal boringen, soms ook sonderingen. De laag bevat per boring de diepte van de basis van de eenheid in meters t.o.v. de start van de boring. De Roerdalslenk werd gemodelleerd aan de hand van seismische data, gecorreleerd met 1 boring. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0404, breuken in basis Fm Nevele, Ld Wachtebeke Fm Vaals (g3dv2:g3dv2_br_0404_kr_newa_va_b)

Deze laag toont de ligging van de gemodelleerde breuken in de basis van de Fm Nevele, Ld Wachtebeke Fm Vaals. De meeste breuken komen voor in de diepe ondergrond, waarbij het aantal breuken dat hogerop in de stratigrafie doorloopt stelselmatig afneemt met afnemende diepte. In het Devoon en Carboon komen dus een belangrijk aantal breuken voor, in het Krijt al minder, in het Paleogeen en Neogeen neemt dit aantal nog verder af en in het Quartair komen slechts enkele belangrijke breuken meer voor (met name in en rond de Roerdalslenk) die gerelateerd zijn aan diepe(re) breuken. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0301, breuken in basis Fm van Voort (g3dv2:g3dv2_br_0301_pa_vo_b)

Deze laag toont de ligging van de gemodelleerde breuken in de basis van de Fm van Voort. De meeste breuken komen voor in de diepe ondergrond, waarbij het aantal breuken dat hogerop in de stratigrafie doorloopt stelselmatig afneemt met afnemende diepte. In het Devoon en Carboon komen dus een belangrijk aantal breuken voor, in het Krijt al minder, in het Paleogeen en Neogeen neemt dit aantal nog verder af en in het Quartair komen slechts enkele belangrijke breuken meer voor (met name in en rond de Roerdalslenk) die gerelateerd zijn aan diepe(re) breuken. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_ 0302, voorkomen van basis Fm van Eigenbilzen (g3dv2:g3dv2_v_0302_pa_eg_b)

De voorkomensgrens van de basis van de Fm van Eigenbilzen geeft weer waar de sedimenten voorkomen, althans waar ze gemodelleerd zijn. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0302, boringen met basis Fm van Eigenbilzen (g3dv2:g3dv2_bo_0302_pa_eg_b)

Dit zijn de waarnemingen door de basis van de Fm van Eigenbilzen, zoals gedefinieerd in het Geologisch 3D model van de Vlaamse ondergrond. Deze waarnemingen zijn meestal boringen, soms ook sonderingen. De laag bevat per boring de diepte van de basis van de eenheid in meters t.o.v. de start van de boring. De Roerdalslenk werd gemodelleerd aan de hand van seismische data, gecorreleerd met 1 boring. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0317, boringen met basis Fm van Opglabbeek (g3dv2:g3dv2_bo_0317_pa_op_b)

Dit zijn de waarnemingen door de basis van de Fm van Opglabbeek, zoals gedefinieerd in het Geologisch 3D model van de Vlaamse ondergrond. Deze waarnemingen zijn meestal boringen, soms ook sonderingen. De laag bevat per boring de diepte van de basis van de eenheid in meters t.o.v. de start van de boring. De Roerdalslenk werd gemodelleerd aan de hand van seismische data, gecorreleerd met 1 boring. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_ 0203, voorkomen van basis Fm van Diest (g3dv2:g3dv2_v_0203_ne_di_b)

De voorkomensgrens van de basis van de Fm van Diest geeft weer waar de sedimenten voorkomen, althans waar ze gemodelleerd zijn. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_ 0204, voorkomen van basis Fm van Berchem en Bolderberg (g3dv2:g3dv2_v_0204_ne_bc_bb_b)

De voorkomensgrens van de basis van de Fm van Berchem en Bolderberg geeft weer waar de sedimenten voorkomen, althans waar ze gemodelleerd zijn. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0203, boringen met basis Fm van Diest (g3dv2:g3dv2_bo_0203_ne_di_b)

Dit zijn de waarnemingen door de basis van de Fm van Diest, zoals gedefinieerd in het Geologisch 3D model van de Vlaamse ondergrond. Deze waarnemingen zijn meestal boringen, soms ook sonderingen. De laag bevat per boring de diepte van de basis van de eenheid in meters t.o.v. de start van de boring. De Roerdalslenk werd gemodelleerd aan de hand van seismische data, gecorreleerd met 1 boring. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_ 0317, voorkomen van basis Fm van Opglabbeek (g3dv2:g3dv2_v_0317_pa_op_b)

De voorkomensgrens van de basis van de Fm van Opglabbeek geeft weer waar de sedimenten voorkomen, althans waar ze gemodelleerd zijn. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_ 0313, voorkomen van basis Fm van Kortrijk (g3dv2:g3dv2_v_0313_pa_ko_b)

De voorkomensgrens van de basis van de Fm van Kortrijk geeft weer waar de sedimenten voorkomen, althans waar ze gemodelleerd zijn. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0102, boringen met basis Fm van Malle (g3dv2:g3dv2_bo_0102_q_ma_b)

Dit zijn de waarnemingen door de basis van de Fm van Malle, zoals gedefinieerd in het Geologisch 3D model van de Vlaamse ondergrond. Deze waarnemingen zijn meestal boringen, soms ook sonderingen. De laag bevat per boring de diepte van de basis van de eenheid in meters t.o.v. de start van de boring. De Roerdalslenk werd gemodelleerd aan de hand van seismische data, gecorreleerd met 1 boring. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_1000_1100_1200, breuken in top Siluur, Ordovicium en Cambrium (g3dv2:g3dv2_br_1000_si_1100_or_1200_cm_t)

Deze laag toont de ligging van de gemodelleerde breuken in de top van het Siluur, Ordovicium en Cambrium. De meeste breuken komen voor in de diepe ondergrond, waarbij het aantal breuken dat hogerop in de stratigrafie doorloopt stelselmatig afneemt met afnemende diepte. In het Devoon en Carboon komen dus een belangrijk aantal breuken voor, in het Krijt al minder, in het Paleogeen en Neogeen neemt dit aantal nog verder af en in het Quartair komen slechts enkele belangrijke breuken meer voor (met name in en rond de Roerdalslenk) die gerelateerd zijn aan diepe(re) breuken. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0400, boringen met basis Krijt, incl. Fm van Houthem (g3dv2:g3dv2_bo_0400_kr_b)

Dit zijn de waarnemingen door de basis van het Krijt, incl. Fm van Houthem, zoals gedefinieerd in het Geologisch 3D model van de Vlaamse ondergrond. Deze waarnemingen zijn meestal boringen, soms ook sonderingen. De laag bevat per boring de diepte van de basis van de eenheid in meters t.o.v. de start van de boring. De Roerdalslenk werd gemodelleerd aan de hand van seismische data, gecorreleerd met 1 boring. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0308, breuken in basis Fm van Lede (g3dv2:g3dv2_br_0308_pa_ld_b)

Deze laag toont de ligging van de gemodelleerde breuken in de basis van de Fm van Lede. De meeste breuken komen voor in de diepe ondergrond, waarbij het aantal breuken dat hogerop in de stratigrafie doorloopt stelselmatig afneemt met afnemende diepte. In het Devoon en Carboon komen dus een belangrijk aantal breuken voor, in het Krijt al minder, in het Paleogeen en Neogeen neemt dit aantal nog verder af en in het Quartair komen slechts enkele belangrijke breuken meer voor (met name in en rond de Roerdalslenk) die gerelateerd zijn aan diepe(re) breuken. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0400, boringen met dikte Krijt, incl. Fm van Houthem (g3dv2:g3dv2_bo_0400_kr_d)

Dit zijn de waarnemingen door de basis of top van het Krijt, incl. Fm van Houthem, zoals gedefinieerd in het Geologisch 3D model van de Vlaamse ondergrond. Deze waarnemingen zijn meestal boringen, soms ook sonderingen. De laag bevat per boring de diepte van de basis of top van de eenheid in meters t.o.v. de start van de boring. De Roerdalslenk werd gemodelleerd aan de hand van seismische data, gecorreleerd met 1 boring. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0313, boringen met basis Fm van Kortrijk (g3dv2:g3dv2_bo_0313_pa_ko_b)

Dit zijn de waarnemingen door de basis van de Fm van Kortrijk, zoals gedefinieerd in het Geologisch 3D model van de Vlaamse ondergrond. Deze waarnemingen zijn meestal boringen, soms ook sonderingen. De laag bevat per boring de diepte van de basis van de eenheid in meters t.o.v. de start van de boring. De Roerdalslenk werd gemodelleerd aan de hand van seismische data, gecorreleerd met 1 boring. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0306, breuken in basis Fm van Zelzate en Sint-Huibrechts-Hern (g3dv2:g3dv2_br_0306_pa_zz_sh_b)

Deze laag toont de ligging van de gemodelleerde breuken in de basis van de Fm van Zelzate en Sint-Huibrechts-Hern. De meeste breuken komen voor in de diepe ondergrond, waarbij het aantal breuken dat hogerop in de stratigrafie doorloopt stelselmatig afneemt met afnemende diepte. In het Devoon en Carboon komen dus een belangrijk aantal breuken voor, in het Krijt al minder, in het Paleogeen en Neogeen neemt dit aantal nog verder af en in het Quartair komen slechts enkele belangrijke breuken meer voor (met name in en rond de Roerdalslenk) die gerelateerd zijn aan diepe(re) breuken. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_ 1000_1100_1200, voorkomen van top Siluur, Ordovicium en Cambrium (g3dv2:g3dv2_v_1000_si_1100_or_1200_cm_t)

De voorkomensgrens van de top van het Siluur, Ordovicium en Cambrium geeft weer waar de sedimenten voorkomen, althans waar ze gemodelleerd zijn. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0313, breuken in basis Fm van Kortrijk (g3dv2:g3dv2_br_0313_pa_ko_b)

Deze laag toont de ligging van de gemodelleerde breuken in de basis van de Fm van Kortrijk. De meeste breuken komen voor in de diepe ondergrond, waarbij het aantal breuken dat hogerop in de stratigrafie doorloopt stelselmatig afneemt met afnemende diepte. In het Devoon en Carboon komen dus een belangrijk aantal breuken voor, in het Krijt al minder, in het Paleogeen en Neogeen neemt dit aantal nog verder af en in het Quartair komen slechts enkele belangrijke breuken meer voor (met name in en rond de Roerdalslenk) die gerelateerd zijn aan diepe(re) breuken. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_ 0300, voorkomen van basis Paleogeen, zonder Fm van Houthem (g3dv2:g3dv2_v_0300_pa_b)

De voorkomensgrens van de basis van het Paleogeen, zonder Fm van Houthem geeft weer waar de sedimenten voorkomen, althans waar ze gemodelleerd zijn. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_ 0304, voorkomen van basis Fm van Bilzen (g3dv2:g3dv2_v_0304_pa_bi_b)

De voorkomensgrens van de basis van de Fm van Bilzen geeft weer waar de sedimenten voorkomen, althans waar ze gemodelleerd zijn. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0202, boringen met basis Fm van Kattendijk en Kasterlee (g3dv2:g3dv2_bo_0202_ne_kd_kl_b)

Dit zijn de waarnemingen door de basis van de Fm van Kattendijk en Kasterlee, zoals gedefinieerd in het Geologisch 3D model van de Vlaamse ondergrond. Deze waarnemingen zijn meestal boringen, soms ook sonderingen. De laag bevat per boring de diepte van de basis van de eenheid in meters t.o.v. de start van de boring. De Roerdalslenk werd gemodelleerd aan de hand van seismische data, gecorreleerd met 1 boring. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0400, boringen met top Krijt, incl. Fm van Houthem (g3dv2:g3dv2_bo_0400_kr_t)

Dit zijn de waarnemingen door de top van het Krijt, incl. Fm van Houthem, zoals gedefinieerd in het Geologisch 3D model van de Vlaamse ondergrond. Deze waarnemingen zijn meestal boringen, soms ook sonderingen. De laag bevat per boring de diepte van de top van de eenheid in meters t.o.v. de start van de boring. De Roerdalslenk werd gemodelleerd aan de hand van seismische data, gecorreleerd met 1 boring. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0201, breuken in basis Fm van Lillo, Mol, Poederlee en Kiezelooliet (g3dv2:g3dv2_br_0201_ne_li_pd_ml_kz_b)

Deze laag toont de ligging van de gemodelleerde breuken in de basis van de Fm van Lillo, Mol, Poederlee en Kiezelooliet. De meeste breuken komen voor in de diepe ondergrond, waarbij het aantal breuken dat hogerop in de stratigrafie doorloopt stelselmatig afneemt met afnemende diepte. In het Devoon en Carboon komen dus een belangrijk aantal breuken voor, in het Krijt al minder, in het Paleogeen en Neogeen neemt dit aantal nog verder af en in het Quartair komen slechts enkele belangrijke breuken meer voor (met name in en rond de Roerdalslenk) die gerelateerd zijn aan diepe(re) breuken. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0202, breuken in basis Fm van Kattendijk en Kasterlee (g3dv2:g3dv2_br_0202_ne_kd_kl_b)

Deze laag toont de ligging van de gemodelleerde breuken in de basis van de Fm van Kattendijk en Kasterlee. De meeste breuken komen voor in de diepe ondergrond, waarbij het aantal breuken dat hogerop in de stratigrafie doorloopt stelselmatig afneemt met afnemende diepte. In het Devoon en Carboon komen dus een belangrijk aantal breuken voor, in het Krijt al minder, in het Paleogeen en Neogeen neemt dit aantal nog verder af en in het Quartair komen slechts enkele belangrijke breuken meer voor (met name in en rond de Roerdalslenk) die gerelateerd zijn aan diepe(re) breuken. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0304, breuken in basis Fm van Bilzen (g3dv2:g3dv2_br_0304_pa_bi_b)

Deze laag toont de ligging van de gemodelleerde breuken in de basis van de Fm van Bilzen. De meeste breuken komen voor in de diepe ondergrond, waarbij het aantal breuken dat hogerop in de stratigrafie doorloopt stelselmatig afneemt met afnemende diepte. In het Devoon en Carboon komen dus een belangrijk aantal breuken voor, in het Krijt al minder, in het Paleogeen en Neogeen neemt dit aantal nog verder af en in het Quartair komen slechts enkele belangrijke breuken meer voor (met name in en rond de Roerdalslenk) die gerelateerd zijn aan diepe(re) breuken. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0318, breuken in basis Fm van Houthem (g3dv2:g3dv2_br_0318_pa_ho_b)

Deze laag toont de ligging van de gemodelleerde breuken in de basis van de Fm van Houthem. De meeste breuken komen voor in de diepe ondergrond, waarbij het aantal breuken dat hogerop in de stratigrafie doorloopt stelselmatig afneemt met afnemende diepte. In het Devoon en Carboon komen dus een belangrijk aantal breuken voor, in het Krijt al minder, in het Paleogeen en Neogeen neemt dit aantal nog verder af en in het Quartair komen slechts enkele belangrijke breuken meer voor (met name in en rond de Roerdalslenk) die gerelateerd zijn aan diepe(re) breuken. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0900, breuken in basis Devoon (g3dv2:g3dv2_br_0900_de_b)

Deze laag toont de ligging van de gemodelleerde breuken in de basis van het Devoon. De meeste breuken komen voor in de diepe ondergrond, waarbij het aantal breuken dat hogerop in de stratigrafie doorloopt stelselmatig afneemt met afnemende diepte. In het Devoon en Carboon komen dus een belangrijk aantal breuken voor, in het Krijt al minder, in het Paleogeen en Neogeen neemt dit aantal nog verder af en in het Quartair komen slechts enkele belangrijke breuken meer voor (met name in en rond de Roerdalslenk) die gerelateerd zijn aan diepe(re) breuken. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_ 0900, voorkomen van basis Devoon (g3dv2:g3dv2_v_0900_de_b)

De voorkomensgrens van de basis van het Devoon geeft weer waar de sedimenten voorkomen, althans waar ze gemodelleerd zijn. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0303, boringen met basis Fm van Boom (g3dv2:g3dv2_bo_0303_pa_bm_b)

Dit zijn de waarnemingen door de basis van de Fm van Boom, zoals gedefinieerd in het Geologisch 3D model van de Vlaamse ondergrond. Deze waarnemingen zijn meestal boringen, soms ook sonderingen. De laag bevat per boring de diepte van de basis van de eenheid in meters t.o.v. de start van de boring. De Roerdalslenk werd gemodelleerd aan de hand van seismische data, gecorreleerd met 1 boring. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0312, boringen met basis Fm van Tielt (g3dv2:g3dv2_bo_0312_pa_tt_b)

Dit zijn de waarnemingen door de basis van de Fm van Tielt, zoals gedefinieerd in het Geologisch 3D model van de Vlaamse ondergrond. Deze waarnemingen zijn meestal boringen, soms ook sonderingen. De laag bevat per boring de diepte van de basis van de eenheid in meters t.o.v. de start van de boring. De Roerdalslenk werd gemodelleerd aan de hand van seismische data, gecorreleerd met 1 boring. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0305, boringen met basis Fm van Borgloon (g3dv2:g3dv2_bo_0305_pa_bo_b)

Dit zijn de waarnemingen door de basis van de Fm van Borgloon, zoals gedefinieerd in het Geologisch 3D model van de Vlaamse ondergrond. Deze waarnemingen zijn meestal boringen, soms ook sonderingen. De laag bevat per boring de diepte van de basis van de eenheid in meters t.o.v. de start van de boring. De Roerdalslenk werd gemodelleerd aan de hand van seismische data, gecorreleerd met 1 boring. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_ 0103, voorkomen van basis Fm van Merksplas (g3dv2:g3dv2_v_0103_q_me_b)

De voorkomensgrens van de basis van de Fm van Merksplas geeft weer waar de sedimenten voorkomen, althans waar ze gemodelleerd zijn. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0300, breuken in basis Paleogeen, zonder Fm van Houthem (g3dv2:g3dv2_br_0300_pa_b)

Deze laag toont de ligging van de gemodelleerde breuken in de basis van het Paleogeen, zonder Fm van Houthem. De meeste breuken komen voor in de diepe ondergrond, waarbij het aantal breuken dat hogerop in de stratigrafie doorloopt stelselmatig afneemt met afnemende diepte. In het Devoon en Carboon komen dus een belangrijk aantal breuken voor, in het Krijt al minder, in het Paleogeen en Neogeen neemt dit aantal nog verder af en in het Quartair komen slechts enkele belangrijke breuken meer voor (met name in en rond de Roerdalslenk) die gerelateerd zijn aan diepe(re) breuken. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_ 0102, voorkomen van basis Fm van Malle (g3dv2:g3dv2_v_0102_q_ma_b)

De voorkomensgrens van de basis van de Fm van Malle geeft weer waar de sedimenten voorkomen, althans waar ze gemodelleerd zijn. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_ 0308, voorkomen van basis Fm van Lede (g3dv2:g3dv2_v_0308_pa_ld_b)

De voorkomensgrens van de basis van de Fm van Lede geeft weer waar de sedimenten voorkomen, althans waar ze gemodelleerd zijn. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0307, boringen met basis Fm van Maldegem (g3dv2:g3dv2_bo_0307_pa_ma_b)

Dit zijn de waarnemingen door de basis van de Fm van Maldegem, zoals gedefinieerd in het Geologisch 3D model van de Vlaamse ondergrond. Deze waarnemingen zijn meestal boringen, soms ook sonderingen. De laag bevat per boring de diepte van de basis van de eenheid in meters t.o.v. de start van de boring. De Roerdalslenk werd gemodelleerd aan de hand van seismische data, gecorreleerd met 1 boring. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_ 0402, voorkomen van basis Fm Gulpen, Ld Beutenaken Fm Dorne2 (g3dv2:g3dv2_v_0402_kr_gube_do2_b)

De voorkomensgrens van de basis van de Fm Gulpen, Ld Beutenaken Fm Dorne2 geeft weer waar de sedimenten voorkomen, althans waar ze gemodelleerd zijn. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0309, breuken in basis Fm van Brussel (g3dv2:g3dv2_br_0309_pa_br_b)

Deze laag toont de ligging van de gemodelleerde breuken in de basis van de Fm van Brussel. De meeste breuken komen voor in de diepe ondergrond, waarbij het aantal breuken dat hogerop in de stratigrafie doorloopt stelselmatig afneemt met afnemende diepte. In het Devoon en Carboon komen dus een belangrijk aantal breuken voor, in het Krijt al minder, in het Paleogeen en Neogeen neemt dit aantal nog verder af en in het Quartair komen slechts enkele belangrijke breuken meer voor (met name in en rond de Roerdalslenk) die gerelateerd zijn aan diepe(re) breuken. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0403, boringen met basis Fm Nevele, Ld Stekene Fm Gulpen, Ld Zeven Wegen Fm Dorne1 (g3dv2:g3dv2_bo_0403_kr_nest_guze_do1_b)

Dit zijn de waarnemingen door de basis van de Fm Nevele, Ld Stekene Fm Gulpen, Ld Zeven Wegen Fm Dorne1, zoals gedefinieerd in het Geologisch 3D model van de Vlaamse ondergrond. Deze waarnemingen zijn meestal boringen, soms ook sonderingen. De laag bevat per boring de diepte van de basis van de eenheid in meters t.o.v. de start van de boring. De Roerdalslenk werd gemodelleerd aan de hand van seismische data, gecorreleerd met 1 boring. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_ 0404, voorkomen van basis Fm Nevele, Ld Wachtebeke Fm Vaals (g3dv2:g3dv2_v_0404_kr_newa_va_b)

De voorkomensgrens van de basis van de Fm Nevele, Ld Wachtebeke Fm Vaals geeft weer waar de sedimenten voorkomen, althans waar ze gemodelleerd zijn. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0317, breuken in basis Fm van Opglabbeek (g3dv2:g3dv2_br_0317_pa_op_b)

Deze laag toont de ligging van de gemodelleerde breuken in de basis van de Fm van Opglabbeek. De meeste breuken komen voor in de diepe ondergrond, waarbij het aantal breuken dat hogerop in de stratigrafie doorloopt stelselmatig afneemt met afnemende diepte. In het Devoon en Carboon komen dus een belangrijk aantal breuken voor, in het Krijt al minder, in het Paleogeen en Neogeen neemt dit aantal nog verder af en in het Quartair komen slechts enkele belangrijke breuken meer voor (met name in en rond de Roerdalslenk) die gerelateerd zijn aan diepe(re) breuken. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0500_0600_0700, breuken in basis Jura, Trias en Perm (g3dv2:g3dv2_br_0500_ju_0600_tr_0700_pe_b)

Deze laag toont de ligging van de gemodelleerde breuken in de basis van het Jura, Trias en Perm. De meeste breuken komen voor in de diepe ondergrond, waarbij het aantal breuken dat hogerop in de stratigrafie doorloopt stelselmatig afneemt met afnemende diepte. In het Devoon en Carboon komen dus een belangrijk aantal breuken voor, in het Krijt al minder, in het Paleogeen en Neogeen neemt dit aantal nog verder af en in het Quartair komen slechts enkele belangrijke breuken meer voor (met name in en rond de Roerdalslenk) die gerelateerd zijn aan diepe(re) breuken. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0314, breuken in basis Fm van Tienen (g3dv2:g3dv2_br_0314_pa_ti_b)

Deze laag toont de ligging van de gemodelleerde breuken in de basis van de Fm van Tienen. De meeste breuken komen voor in de diepe ondergrond, waarbij het aantal breuken dat hogerop in de stratigrafie doorloopt stelselmatig afneemt met afnemende diepte. In het Devoon en Carboon komen dus een belangrijk aantal breuken voor, in het Krijt al minder, in het Paleogeen en Neogeen neemt dit aantal nog verder af en in het Quartair komen slechts enkele belangrijke breuken meer voor (met name in en rond de Roerdalslenk) die gerelateerd zijn aan diepe(re) breuken. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_ 0301, voorkomen van basis Fm van Voort (g3dv2:g3dv2_v_0301_pa_vo_b)

De voorkomensgrens van de basis van de Fm van Voort geeft weer waar de sedimenten voorkomen, althans waar ze gemodelleerd zijn. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0300, boringen met basis Paleogeen, zonder Fm van Houthem (g3dv2:g3dv2_bo_0300_pa_b)

Dit zijn de waarnemingen door de basis van het Paleogeen, zonder Fm van Houthem, zoals gedefinieerd in het Geologisch 3D model van de Vlaamse ondergrond. Deze waarnemingen zijn meestal boringen, soms ook sonderingen. De laag bevat per boring de diepte van de basis van de eenheid in meters t.o.v. de start van de boring. De Roerdalslenk werd gemodelleerd aan de hand van seismische data, gecorreleerd met 1 boring. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0401, boringen met basis Fm Maastricht en Kunrade (g3dv2:g3dv2_bo_0401_kr_ma_ku_b)

Dit zijn de waarnemingen door de basis van de Fm Maastricht en Kunrade, zoals gedefinieerd in het Geologisch 3D model van de Vlaamse ondergrond. Deze waarnemingen zijn meestal boringen, soms ook sonderingen. De laag bevat per boring de diepte van de basis van de eenheid in meters t.o.v. de start van de boring. De Roerdalslenk werd gemodelleerd aan de hand van seismische data, gecorreleerd met 1 boring. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0802, breuken in basis Namuriaan (g3dv2:g3dv2_br_0802_ca_na_b)

Deze laag toont de ligging van de gemodelleerde breuken in de basis van het Namuriaan. De meeste breuken komen voor in de diepe ondergrond, waarbij het aantal breuken dat hogerop in de stratigrafie doorloopt stelselmatig afneemt met afnemende diepte. In het Devoon en Carboon komen dus een belangrijk aantal breuken voor, in het Krijt al minder, in het Paleogeen en Neogeen neemt dit aantal nog verder af en in het Quartair komen slechts enkele belangrijke breuken meer voor (met name in en rond de Roerdalslenk) die gerelateerd zijn aan diepe(re) breuken. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_ 0401, voorkomen van basis Fm Maastricht en Kunrade (g3dv2:g3dv2_v_0401_kr_ma_ku_b)

De voorkomensgrens van de basis van de Fm Maastricht en Kunrade geeft weer waar de sedimenten voorkomen, althans waar ze gemodelleerd zijn. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_ 0309, voorkomen van basis Fm van Brussel (g3dv2:g3dv2_v_0309_pa_br_b)

De voorkomensgrens van de basis van de Fm van Brussel geeft weer waar de sedimenten voorkomen, althans waar ze gemodelleerd zijn. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0401, breuken in basis Fm Maastricht en Kunrade (g3dv2:g3dv2_br_0401_kr_ma_ku_b)

Deze laag toont de ligging van de gemodelleerde breuken in de basis van de Fm Maastricht en Kunrade. De meeste breuken komen voor in de diepe ondergrond, waarbij het aantal breuken dat hogerop in de stratigrafie doorloopt stelselmatig afneemt met afnemende diepte. In het Devoon en Carboon komen dus een belangrijk aantal breuken voor, in het Krijt al minder, in het Paleogeen en Neogeen neemt dit aantal nog verder af en in het Quartair komen slechts enkele belangrijke breuken meer voor (met name in en rond de Roerdalslenk) die gerelateerd zijn aan diepe(re) breuken. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_ 0201, voorkomen van basis Fm van Lillo, Mol, Poederlee en Kiezelooliet (g3dv2:g3dv2_v_0201_ne_li_pd_ml_kz_b)

De voorkomensgrens van de basis van de Fm van Lillo, Mol, Poederlee en Kiezelooliet geeft weer waar de sedimenten voorkomen, althans waar ze gemodelleerd zijn. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_ 0318, voorkomen van basis Fm van Houthem (g3dv2:g3dv2_v_0318_pa_ho_b)

De voorkomensgrens van de basis van de Fm van Houthem geeft weer waar de sedimenten voorkomen, althans waar ze gemodelleerd zijn. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0900, boringen met basis Devoon (g3dv2:g3dv2_bo_0900_de_b)

Dit zijn de waarnemingen door de basis van het Devoon, zoals gedefinieerd in het Geologisch 3D model van de Vlaamse ondergrond. Deze waarnemingen zijn meestal boringen, soms ook sonderingen. De laag bevat per boring de diepte van de basis van de eenheid in meters t.o.v. de start van de boring. De Roerdalslenk werd gemodelleerd aan de hand van seismische data, gecorreleerd met 1 boring. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_ 0801, voorkomen van basis Westfaliaan (g3dv2:g3dv2_v_0801_ca_we_b)

De voorkomensgrens van de basis van het Westfaliaan geeft weer waar de sedimenten voorkomen, althans waar ze gemodelleerd zijn. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0316, boringen met basis Fm van Heers (g3dv2:g3dv2_bo_0316_pa_hs_b)

Dit zijn de waarnemingen door de basis van de Fm van Heers, zoals gedefinieerd in het Geologisch 3D model van de Vlaamse ondergrond. Deze waarnemingen zijn meestal boringen, soms ook sonderingen. De laag bevat per boring de diepte van de basis van de eenheid in meters t.o.v. de start van de boring. De Roerdalslenk werd gemodelleerd aan de hand van seismische data, gecorreleerd met 1 boring. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0315, boringen met basis Fm van Hannut (g3dv2:g3dv2_bo_0315_pa_hn_b)

Dit zijn de waarnemingen door de basis van de Fm van Hannut, zoals gedefinieerd in het Geologisch 3D model van de Vlaamse ondergrond. Deze waarnemingen zijn meestal boringen, soms ook sonderingen. De laag bevat per boring de diepte van de basis van de eenheid in meters t.o.v. de start van de boring. De Roerdalslenk werd gemodelleerd aan de hand van seismische data, gecorreleerd met 1 boring. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0803, boringen met basis Dinantiaan (g3dv2:g3dv2_bo_0803_ca_di_b)

Dit zijn de waarnemingen door de basis van het Dinantiaan, zoals gedefinieerd in het Geologisch 3D model van de Vlaamse ondergrond. Deze waarnemingen zijn meestal boringen, soms ook sonderingen. De laag bevat per boring de diepte van de basis van de eenheid in meters t.o.v. de start van de boring. De Roerdalslenk werd gemodelleerd aan de hand van seismische data, gecorreleerd met 1 boring. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0801, breuken in basis Westfaliaan (g3dv2:g3dv2_br_0801_ca_we_b)

Deze laag toont de ligging van de gemodelleerde breuken in de basis van het Westfaliaan. De meeste breuken komen voor in de diepe ondergrond, waarbij het aantal breuken dat hogerop in de stratigrafie doorloopt stelselmatig afneemt met afnemende diepte. In het Devoon en Carboon komen dus een belangrijk aantal breuken voor, in het Krijt al minder, in het Paleogeen en Neogeen neemt dit aantal nog verder af en in het Quartair komen slechts enkele belangrijke breuken meer voor (met name in en rond de Roerdalslenk) die gerelateerd zijn aan diepe(re) breuken. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_ 0315, voorkomen van basis Fm van Hannut (g3dv2:g3dv2_v_0315_pa_hn_b)

De voorkomensgrens van de basis van de Fm van Hannut geeft weer waar de sedimenten voorkomen, althans waar ze gemodelleerd zijn. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_ 00, voorkomen van DEM_VLAKO (g3dv2:g3dv2_v_00_dem)

De voorkomensgrens van het DEM_VLAKO geeft de grens weer van het gebruikte digitaal hoogtemodel. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0405, boringen met basis Fm Aachen (g3dv2:g3dv2_bo_0405_kr_ak_b)

Dit zijn de waarnemingen door de basis van de Fm Aachen, zoals gedefinieerd in het Geologisch 3D model van de Vlaamse ondergrond. Deze waarnemingen zijn meestal boringen, soms ook sonderingen. De laag bevat per boring de diepte van de basis van de eenheid in meters t.o.v. de start van de boring. De Roerdalslenk werd gemodelleerd aan de hand van seismische data, gecorreleerd met 1 boring. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0318, boringen met basis Fm van Houthem (g3dv2:g3dv2_bo_0318_pa_ho_b)

Dit zijn de waarnemingen door de basis van de Fm van Houthem, zoals gedefinieerd in het Geologisch 3D model van de Vlaamse ondergrond. Deze waarnemingen zijn meestal boringen, soms ook sonderingen. De laag bevat per boring de diepte van de basis van de eenheid in meters t.o.v. de start van de boring. De Roerdalslenk werd gemodelleerd aan de hand van seismische data, gecorreleerd met 1 boring. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_ 0101, voorkomen van basis Fm van Weelde (g3dv2:g3dv2_v_0101_q_we_b)

De voorkomensgrens van de basis van de Fm van Weelde geeft weer waar de sedimenten voorkomen, althans waar ze gemodelleerd zijn. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0305, breuken in basis Fm van Borgloon (g3dv2:g3dv2_br_0305_pa_bo_b)

Deze laag toont de ligging van de gemodelleerde breuken in de basis van de Fm van Borgloon. De meeste breuken komen voor in de diepe ondergrond, waarbij het aantal breuken dat hogerop in de stratigrafie doorloopt stelselmatig afneemt met afnemende diepte. In het Devoon en Carboon komen dus een belangrijk aantal breuken voor, in het Krijt al minder, in het Paleogeen en Neogeen neemt dit aantal nog verder af en in het Quartair komen slechts enkele belangrijke breuken meer voor (met name in en rond de Roerdalslenk) die gerelateerd zijn aan diepe(re) breuken. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_ 0405, voorkomen van basis Fm Aachen (g3dv2:g3dv2_v_0405_kr_ak_b)

De voorkomensgrens van de basis van de Fm Aachen geeft weer waar de sedimenten voorkomen, althans waar ze gemodelleerd zijn. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_1000_1100_1200, boringen met top Siluur, Ordovicium en Cambrium (g3dv2:g3dv2_bo_1000_si_1100_or_1200_cm_t)

Dit zijn de waarnemingen door de top van het Siluur, Ordovicium en Cambrium, zoals gedefinieerd in het Geologisch 3D model van de Vlaamse ondergrond. Deze waarnemingen zijn meestal boringen, soms ook sonderingen. De laag bevat per boring de diepte van de top van de eenheid in meters t.o.v. de start van de boring. De Roerdalslenk werd gemodelleerd aan de hand van seismische data, gecorreleerd met 1 boring. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0314, boringen met basis Fm van Tienen (g3dv2:g3dv2_bo_0314_pa_ti_b)

Dit zijn de waarnemingen door de basis van de Fm van Tienen, zoals gedefinieerd in het Geologisch 3D model van de Vlaamse ondergrond. Deze waarnemingen zijn meestal boringen, soms ook sonderingen. De laag bevat per boring de diepte van de basis van de eenheid in meters t.o.v. de start van de boring. De Roerdalslenk werd gemodelleerd aan de hand van seismische data, gecorreleerd met 1 boring. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_ 0802, voorkomen van basis Namuriaan (g3dv2:g3dv2_v_0802_ca_na_b)

De voorkomensgrens van de basis van het Namuriaan geeft weer waar de sedimenten voorkomen, althans waar ze gemodelleerd zijn. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_ 0500_0600_0700, voorkomen van basis Jura, Trias en Perm (g3dv2:g3dv2_v_0500_ju_0600_tr_0700_pe_b)

De voorkomensgrens van de basis van het Jura, Trias en Perm geeft weer waar de sedimenten voorkomen, althans waar ze gemodelleerd zijn. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0312, breuken in basis Fm van Tielt (g3dv2:g3dv2_br_0312_pa_tt_b)

Deze laag toont de ligging van de gemodelleerde breuken in de basis van de Fm van Tielt. De meeste breuken komen voor in de diepe ondergrond, waarbij het aantal breuken dat hogerop in de stratigrafie doorloopt stelselmatig afneemt met afnemende diepte. In het Devoon en Carboon komen dus een belangrijk aantal breuken voor, in het Krijt al minder, in het Paleogeen en Neogeen neemt dit aantal nog verder af en in het Quartair komen slechts enkele belangrijke breuken meer voor (met name in en rond de Roerdalslenk) die gerelateerd zijn aan diepe(re) breuken. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_ 0314, voorkomen van basis Fm van Tienen (g3dv2:g3dv2_v_0314_pa_ti_b)

De voorkomensgrens van de basis van de Fm van Tienen geeft weer waar de sedimenten voorkomen, althans waar ze gemodelleerd zijn. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0307, breuken in basis Fm van Maldegem (g3dv2:g3dv2_br_0307_pa_ma_b)

Deze laag toont de ligging van de gemodelleerde breuken in de basis van de Fm van Maldegem. De meeste breuken komen voor in de diepe ondergrond, waarbij het aantal breuken dat hogerop in de stratigrafie doorloopt stelselmatig afneemt met afnemende diepte. In het Devoon en Carboon komen dus een belangrijk aantal breuken voor, in het Krijt al minder, in het Paleogeen en Neogeen neemt dit aantal nog verder af en in het Quartair komen slechts enkele belangrijke breuken meer voor (met name in en rond de Roerdalslenk) die gerelateerd zijn aan diepe(re) breuken. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0101, boringen met basis Fm van Weelde (g3dv2:g3dv2_bo_0101_q_we_b)

Dit zijn de waarnemingen door de basis van de Fm van Weelde, zoals gedefinieerd in het Geologisch 3D model van de Vlaamse ondergrond. Deze waarnemingen zijn meestal boringen, soms ook sonderingen. De laag bevat per boring de diepte van de basis van de eenheid in meters t.o.v. de start van de boring. De Roerdalslenk werd gemodelleerd aan de hand van seismische data, gecorreleerd met 1 boring. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0204, breuken in basis Fm van Berchem en Bolderberg (g3dv2:g3dv2_br_0204_ne_bc_bb_b)

Deze laag toont de ligging van de gemodelleerde breuken in de basis van de Fm van Berchem en Bolderberg. De meeste breuken komen voor in de diepe ondergrond, waarbij het aantal breuken dat hogerop in de stratigrafie doorloopt stelselmatig afneemt met afnemende diepte. In het Devoon en Carboon komen dus een belangrijk aantal breuken voor, in het Krijt al minder, in het Paleogeen en Neogeen neemt dit aantal nog verder af en in het Quartair komen slechts enkele belangrijke breuken meer voor (met name in en rond de Roerdalslenk) die gerelateerd zijn aan diepe(re) breuken. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_ 0311, voorkomen van basis Fm van Gentbrugge (g3dv2:g3dv2_v_0311_pa_ge_b)

De voorkomensgrens van de basis van de Fm van Gentbrugge geeft weer waar de sedimenten voorkomen, althans waar ze gemodelleerd zijn. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0204, boringen met basis Fm van Berchem en Bolderberg (g3dv2:g3dv2_bo_0204_ne_bc_bb_b)

Dit zijn de waarnemingen door de basis van de Fm van Berchem en Bolderberg, zoals gedefinieerd in het Geologisch 3D model van de Vlaamse ondergrond. Deze waarnemingen zijn meestal boringen, soms ook sonderingen. De laag bevat per boring de diepte van de basis van de eenheid in meters t.o.v. de start van de boring. De Roerdalslenk werd gemodelleerd aan de hand van seismische data, gecorreleerd met 1 boring. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0302, breuken in basis Fm van Eigenbilzen (g3dv2:g3dv2_br_0302_pa_eg_b)

Deze laag toont de ligging van de gemodelleerde breuken in de basis van de Fm van Eigenbilzen. De meeste breuken komen voor in de diepe ondergrond, waarbij het aantal breuken dat hogerop in de stratigrafie doorloopt stelselmatig afneemt met afnemende diepte. In het Devoon en Carboon komen dus een belangrijk aantal breuken voor, in het Krijt al minder, in het Paleogeen en Neogeen neemt dit aantal nog verder af en in het Quartair komen slechts enkele belangrijke breuken meer voor (met name in en rond de Roerdalslenk) die gerelateerd zijn aan diepe(re) breuken. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_ 0406, voorkomen van basis Fm Maisieres Fm Esplechin Fm Vert Galand Fm Bernissart (g3dv2:g3dv2_v_0406_kr_ms_es_vg_be_b)

De voorkomensgrens van de basis van de Fm Maisieres Fm Esplechin Fm Vert Galand Fm Bernissart geeft weer waar de sedimenten voorkomen, althans waar ze gemodelleerd zijn. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0406, boringen met basis Fm Maisieres Fm Esplechin Fm Vert Galand Fm Bernissart (g3dv2:g3dv2_bo_0406_kr_ms_es_vg_be_b)

Dit zijn de waarnemingen door de basis van de Fm Maisieres Fm Esplechin Fm Vert Galand Fm Bernissart, zoals gedefinieerd in het Geologisch 3D model van de Vlaamse ondergrond. Deze waarnemingen zijn meestal boringen, soms ook sonderingen. De laag bevat per boring de diepte van de basis van de eenheid in meters t.o.v. de start van de boring. De Roerdalslenk werd gemodelleerd aan de hand van seismische data, gecorreleerd met 1 boring. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_ 0310, voorkomen van basis Fm van Aalter (g3dv2:g3dv2_v_0310_pa_aa_b)

De voorkomensgrens van de basis van de Fm van Aalter geeft weer waar de sedimenten voorkomen, althans waar ze gemodelleerd zijn. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0403, breuken in basis Fm Nevele, Ld Stekene Fm Gulpen, Ld Zeven Wegen Fm Dorne1 (g3dv2:g3dv2_br_0403_kr_nest_guze_do1_b)

Deze laag toont de ligging van de gemodelleerde breuken in de basis van de Fm Nevele, Ld Stekene Fm Gulpen, Ld Zeven Wegen Fm Dorne1. De meeste breuken komen voor in de diepe ondergrond, waarbij het aantal breuken dat hogerop in de stratigrafie doorloopt stelselmatig afneemt met afnemende diepte. In het Devoon en Carboon komen dus een belangrijk aantal breuken voor, in het Krijt al minder, in het Paleogeen en Neogeen neemt dit aantal nog verder af en in het Quartair komen slechts enkele belangrijke breuken meer voor (met name in en rond de Roerdalslenk) die gerelateerd zijn aan diepe(re) breuken. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0311, breuken in basis Fm van Gentbrugge (g3dv2:g3dv2_br_0311_pa_ge_b)

Deze laag toont de ligging van de gemodelleerde breuken in de basis van de Fm van Gentbrugge. De meeste breuken komen voor in de diepe ondergrond, waarbij het aantal breuken dat hogerop in de stratigrafie doorloopt stelselmatig afneemt met afnemende diepte. In het Devoon en Carboon komen dus een belangrijk aantal breuken voor, in het Krijt al minder, in het Paleogeen en Neogeen neemt dit aantal nog verder af en in het Quartair komen slechts enkele belangrijke breuken meer voor (met name in en rond de Roerdalslenk) die gerelateerd zijn aan diepe(re) breuken. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0310, boringen met basis Fm van Aalter (g3dv2:g3dv2_bo_0310_pa_aa_b)

Dit zijn de waarnemingen door de basis van de Fm van Aalter, zoals gedefinieerd in het Geologisch 3D model van de Vlaamse ondergrond. Deze waarnemingen zijn meestal boringen, soms ook sonderingen. De laag bevat per boring de diepte van de basis van de eenheid in meters t.o.v. de start van de boring. De Roerdalslenk werd gemodelleerd aan de hand van seismische data, gecorreleerd met 1 boring. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0311, boringen met basis Fm van Gentbrugge (g3dv2:g3dv2_bo_0311_pa_ge_b)

Dit zijn de waarnemingen door de basis van de Fm van Gentbrugge, zoals gedefinieerd in het Geologisch 3D model van de Vlaamse ondergrond. Deze waarnemingen zijn meestal boringen, soms ook sonderingen. De laag bevat per boring de diepte van de basis van de eenheid in meters t.o.v. de start van de boring. De Roerdalslenk werd gemodelleerd aan de hand van seismische data, gecorreleerd met 1 boring. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_ 0306, voorkomen van basis Fm van Zelzate en Sint-Huibrechts-Hern (g3dv2:g3dv2_v_0306_pa_zz_sh_b)

De voorkomensgrens van de basis van de Fm van Zelzate en Sint-Huibrechts-Hern geeft weer waar de sedimenten voorkomen, althans waar ze gemodelleerd zijn. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_ 0400, voorkomen van top Krijt, incl. Fm van Houthem (g3dv2:g3dv2_v_0400_kr_t)

De voorkomensgrens van de top van het Krijt, incl. Fm van Houthem geeft weer waar de sedimenten voorkomen, althans waar ze gemodelleerd zijn. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0405, breuken in basis Fm Aachen (g3dv2:g3dv2_br_0405_kr_ak_b)

Deze laag toont de ligging van de gemodelleerde breuken in de basis van de Fm Aachen. De meeste breuken komen voor in de diepe ondergrond, waarbij het aantal breuken dat hogerop in de stratigrafie doorloopt stelselmatig afneemt met afnemende diepte. In het Devoon en Carboon komen dus een belangrijk aantal breuken voor, in het Krijt al minder, in het Paleogeen en Neogeen neemt dit aantal nog verder af en in het Quartair komen slechts enkele belangrijke breuken meer voor (met name in en rond de Roerdalslenk) die gerelateerd zijn aan diepe(re) breuken. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0400, breuken in top Krijt, incl. Fm van Houthem (g3dv2:g3dv2_br_0400_kr_t)

Deze laag toont de ligging van de gemodelleerde breuken in de top van het Krijt, incl. Fm van Houthem. De meeste breuken komen voor in de diepe ondergrond, waarbij het aantal breuken dat hogerop in de stratigrafie doorloopt stelselmatig afneemt met afnemende diepte. In het Devoon en Carboon komen dus een belangrijk aantal breuken voor, in het Krijt al minder, in het Paleogeen en Neogeen neemt dit aantal nog verder af en in het Quartair komen slechts enkele belangrijke breuken meer voor (met name in en rond de Roerdalslenk) die gerelateerd zijn aan diepe(re) breuken. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_ 0312, voorkomen van basis Fm van Tielt (g3dv2:g3dv2_v_0312_pa_tt_b)

De voorkomensgrens van de basis van de Fm van Tielt geeft weer waar de sedimenten voorkomen, althans waar ze gemodelleerd zijn. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0306, boringen met basis Fm van Zelzate en Sint-Huibrechts-Hern (g3dv2:g3dv2_bo_0306_pa_zz_sh_b)

Dit zijn de waarnemingen door de basis van de Fm van Zelzate en Sint-Huibrechts-Hern, zoals gedefinieerd in het Geologisch 3D model van de Vlaamse ondergrond. Deze waarnemingen zijn meestal boringen, soms ook sonderingen. De laag bevat per boring de diepte van de basis van de eenheid in meters t.o.v. de start van de boring. De Roerdalslenk werd gemodelleerd aan de hand van seismische data, gecorreleerd met 1 boring. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0315, breuken in basis Fm van Hannut (g3dv2:g3dv2_br_0315_pa_hn_b)

Deze laag toont de ligging van de gemodelleerde breuken in de basis van de Fm van Hannut. De meeste breuken komen voor in de diepe ondergrond, waarbij het aantal breuken dat hogerop in de stratigrafie doorloopt stelselmatig afneemt met afnemende diepte. In het Devoon en Carboon komen dus een belangrijk aantal breuken voor, in het Krijt al minder, in het Paleogeen en Neogeen neemt dit aantal nog verder af en in het Quartair komen slechts enkele belangrijke breuken meer voor (met name in en rond de Roerdalslenk) die gerelateerd zijn aan diepe(re) breuken. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0404, boringen met basis Fm Nevele, Ld Wachtebeke Fm Vaals (g3dv2:g3dv2_bo_0404_kr_newa_va_b)

Dit zijn de waarnemingen door de basis van de Fm Nevele, Ld Wachtebeke Fm Vaals, zoals gedefinieerd in het Geologisch 3D model van de Vlaamse ondergrond. Deze waarnemingen zijn meestal boringen, soms ook sonderingen. De laag bevat per boring de diepte van de basis van de eenheid in meters t.o.v. de start van de boring. De Roerdalslenk werd gemodelleerd aan de hand van seismische data, gecorreleerd met 1 boring. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_ 0305, voorkomen van basis Fm van Borgloon (g3dv2:g3dv2_v_0305_pa_bo_b)

De voorkomensgrens van de basis van de Fm van Borgloon geeft weer waar de sedimenten voorkomen, althans waar ze gemodelleerd zijn. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2 indexkaart voorkomensgrenzen (g3dv2:g3dv2_index_vk)

Deze kaartlaag geeft de voorkomensgrenzen weer van de verschillende geologische eenheden van het Geologisch 3D Model van Vlaanderen en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest (G3Dv2). De gemodelleerde eenheden gaan van het Quartair tot en met de top van het Cambrium-Ordovicium-Siluur. De voorkomensgrenzen geven per gemodelleerde eenheid weer waar de sedimenten voorkomen, althans waar ze gemodelleerd zijn. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_ 0400, voorkomen van dikte Krijt, incl. Fm van Houthem (g3dv2:g3dv2_v_0400_kr_d)

De voorkomensgrens van de dikte van het Krijt, incl. Fm van Houthem geeft weer waar de sedimenten voorkomen, althans waar ze gemodelleerd zijn. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0201, boringen met basis Fm van Lillo, Mol, Poederlee en Kiezelooliet (g3dv2:g3dv2_bo_0201_ne_li_pd_ml_kz_b)

Dit zijn de waarnemingen door de basis van de Fm van Lillo, Mol, Poederlee en Kiezelooliet, zoals gedefinieerd in het Geologisch 3D model van de Vlaamse ondergrond. Deze waarnemingen zijn meestal boringen, soms ook sonderingen. De laag bevat per boring de diepte van de basis van de eenheid in meters t.o.v. de start van de boring. De Roerdalslenk werd gemodelleerd aan de hand van seismische data, gecorreleerd met 1 boring. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0400, breuken in dikte Krijt, incl. Fm van Houthem (g3dv2:g3dv2_br_0400_kr_d)

Deze laag toont de ligging van de gemodelleerde breuken in de dikte van het Krijt, incl. Fm van Houthem. De meeste breuken komen voor in de diepe ondergrond, waarbij het aantal breuken dat hogerop in de stratigrafie doorloopt stelselmatig afneemt met afnemende diepte. In het Devoon en Carboon komen dus een belangrijk aantal breuken voor, in het Krijt al minder, in het Paleogeen en Neogeen neemt dit aantal nog verder af en in het Quartair komen slechts enkele belangrijke breuken meer voor (met name in en rond de Roerdalslenk) die gerelateerd zijn aan diepe(re) breuken. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_ 0307, voorkomen van basis Fm van Maldegem (g3dv2:g3dv2_v_0307_pa_ma_b)

De voorkomensgrens van de basis van de Fm van Maldegem geeft weer waar de sedimenten voorkomen, althans waar ze gemodelleerd zijn. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_ 0400, voorkomen van basis Krijt, incl. Fm van Houthem (g3dv2:g3dv2_v_0400_kr_b)

De voorkomensgrens van de basis van het Krijt, incl. Fm van Houthem geeft weer waar de sedimenten voorkomen, althans waar ze gemodelleerd zijn. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0203, breuken in basis Fm van Diest (g3dv2:g3dv2_br_0203_ne_di_b)

Deze laag toont de ligging van de gemodelleerde breuken in de basis van de Fm van Diest. De meeste breuken komen voor in de diepe ondergrond, waarbij het aantal breuken dat hogerop in de stratigrafie doorloopt stelselmatig afneemt met afnemende diepte. In het Devoon en Carboon komen dus een belangrijk aantal breuken voor, in het Krijt al minder, in het Paleogeen en Neogeen neemt dit aantal nog verder af en in het Quartair komen slechts enkele belangrijke breuken meer voor (met name in en rond de Roerdalslenk) die gerelateerd zijn aan diepe(re) breuken. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0308, boringen met basis Fm van Lede (g3dv2:g3dv2_bo_0308_pa_ld_b)

Dit zijn de waarnemingen door de basis van de Fm van Lede, zoals gedefinieerd in het Geologisch 3D model van de Vlaamse ondergrond. Deze waarnemingen zijn meestal boringen, soms ook sonderingen. De laag bevat per boring de diepte van de basis van de eenheid in meters t.o.v. de start van de boring. De Roerdalslenk werd gemodelleerd aan de hand van seismische data, gecorreleerd met 1 boring. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_ 0202, voorkomen van basis Fm van Kattendijk en Kasterlee (g3dv2:g3dv2_v_0202_ne_kd_kl_b)

De voorkomensgrens van de basis van de Fm van Kattendijk en Kasterlee geeft weer waar de sedimenten voorkomen, althans waar ze gemodelleerd zijn. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0400, breuken in basis Krijt, incl. Fm van Houthem (g3dv2:g3dv2_br_0400_kr_b)

Deze laag toont de ligging van de gemodelleerde breuken in de basis van het Krijt, incl. Fm van Houthem. De meeste breuken komen voor in de diepe ondergrond, waarbij het aantal breuken dat hogerop in de stratigrafie doorloopt stelselmatig afneemt met afnemende diepte. In het Devoon en Carboon komen dus een belangrijk aantal breuken voor, in het Krijt al minder, in het Paleogeen en Neogeen neemt dit aantal nog verder af en in het Quartair komen slechts enkele belangrijke breuken meer voor (met name in en rond de Roerdalslenk) die gerelateerd zijn aan diepe(re) breuken. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_ 0803, voorkomen van basis Dinantiaan (g3dv2:g3dv2_v_0803_ca_di_b)

De voorkomensgrens van de basis van het Dinantiaan geeft weer waar de sedimenten voorkomen, althans waar ze gemodelleerd zijn. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_01, breuken in dikte niet-tabulair Quartair (g3dv2:g3dv2_br_01_q_d)

Deze laag toont de ligging van de gemodelleerde breuken in de dikte van het niet-tabulair Quartair. De meeste breuken komen voor in de diepe ondergrond, waarbij het aantal breuken dat hogerop in de stratigrafie doorloopt stelselmatig afneemt met afnemende diepte. In het Devoon en Carboon komen dus een belangrijk aantal breuken voor, in het Krijt al minder, in het Paleogeen en Neogeen neemt dit aantal nog verder af en in het Quartair komen slechts enkele belangrijke breuken meer voor (met name in en rond de Roerdalslenk) die gerelateerd zijn aan diepe(re) breuken. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_01, breuken in basis niet-tabulair Quartair (g3dv2:g3dv2_br_01_q_b)

Deze laag toont de ligging van de gemodelleerde breuken in de basis van het niet-tabulair Quartair. De meeste breuken komen voor in de diepe ondergrond, waarbij het aantal breuken dat hogerop in de stratigrafie doorloopt stelselmatig afneemt met afnemende diepte. In het Devoon en Carboon komen dus een belangrijk aantal breuken voor, in het Krijt al minder, in het Paleogeen en Neogeen neemt dit aantal nog verder af en in het Quartair komen slechts enkele belangrijke breuken meer voor (met name in en rond de Roerdalslenk) die gerelateerd zijn aan diepe(re) breuken. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0103, boringen met basis Fm van Merksplas (g3dv2:g3dv2_bo_0103_q_me_b)

Dit zijn de waarnemingen door de basis van de Fm van Merksplas, zoals gedefinieerd in het Geologisch 3D model van de Vlaamse ondergrond. Deze waarnemingen zijn meestal boringen, soms ook sonderingen. De laag bevat per boring de diepte van de basis van de eenheid in meters t.o.v. de start van de boring. De Roerdalslenk werd gemodelleerd aan de hand van seismische data, gecorreleerd met 1 boring. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0103, breuken in basis Fm van Merksplas (g3dv2:g3dv2_br_0103_q_me_b)

Deze laag toont de ligging van de gemodelleerde breuken in de basis van de Fm van Merksplas. De meeste breuken komen voor in de diepe ondergrond, waarbij het aantal breuken dat hogerop in de stratigrafie doorloopt stelselmatig afneemt met afnemende diepte. In het Devoon en Carboon komen dus een belangrijk aantal breuken voor, in het Krijt al minder, in het Paleogeen en Neogeen neemt dit aantal nog verder af en in het Quartair komen slechts enkele belangrijke breuken meer voor (met name in en rond de Roerdalslenk) die gerelateerd zijn aan diepe(re) breuken. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0402, boringen met basis Fm Gulpen, Ld Beutenaken Fm Dorne2 (g3dv2:g3dv2_bo_0402_kr_gube_do2_b)

Dit zijn de waarnemingen door de basis van de Fm Gulpen, Ld Beutenaken Fm Dorne2, zoals gedefinieerd in het Geologisch 3D model van de Vlaamse ondergrond. Deze waarnemingen zijn meestal boringen, soms ook sonderingen. De laag bevat per boring de diepte van de basis van de eenheid in meters t.o.v. de start van de boring. De Roerdalslenk werd gemodelleerd aan de hand van seismische data, gecorreleerd met 1 boring. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0802, boringen met basis Namuriaan (g3dv2:g3dv2_bo_0802_ca_na_b)

Dit zijn de waarnemingen door de basis van het Namuriaan, zoals gedefinieerd in het Geologisch 3D model van de Vlaamse ondergrond. Deze waarnemingen zijn meestal boringen, soms ook sonderingen. De laag bevat per boring de diepte van de basis van de eenheid in meters t.o.v. de start van de boring. De Roerdalslenk werd gemodelleerd aan de hand van seismische data, gecorreleerd met 1 boring. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0309, boringen met basis Fm van Brussel (g3dv2:g3dv2_bo_0309_pa_br_b)

Dit zijn de waarnemingen door de basis van de Fm van Brussel, zoals gedefinieerd in het Geologisch 3D model van de Vlaamse ondergrond. Deze waarnemingen zijn meestal boringen, soms ook sonderingen. De laag bevat per boring de diepte van de basis van de eenheid in meters t.o.v. de start van de boring. De Roerdalslenk werd gemodelleerd aan de hand van seismische data, gecorreleerd met 1 boring. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0402, breuken in basis Fm Gulpen, Ld Beutenaken Fm Dorne2 (g3dv2:g3dv2_br_0402_kr_gube_do2_b)

Deze laag toont de ligging van de gemodelleerde breuken in de basis van de Fm Gulpen, Ld Beutenaken Fm Dorne2. De meeste breuken komen voor in de diepe ondergrond, waarbij het aantal breuken dat hogerop in de stratigrafie doorloopt stelselmatig afneemt met afnemende diepte. In het Devoon en Carboon komen dus een belangrijk aantal breuken voor, in het Krijt al minder, in het Paleogeen en Neogeen neemt dit aantal nog verder af en in het Quartair komen slechts enkele belangrijke breuken meer voor (met name in en rond de Roerdalslenk) die gerelateerd zijn aan diepe(re) breuken. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0801, boringen met basis Westfaliaan (g3dv2:g3dv2_bo_0801_ca_we_b)

Dit zijn de waarnemingen door de basis van het Westfaliaan, zoals gedefinieerd in het Geologisch 3D model van de Vlaamse ondergrond. Deze waarnemingen zijn meestal boringen, soms ook sonderingen. De laag bevat per boring de diepte van de basis van de eenheid in meters t.o.v. de start van de boring. De Roerdalslenk werd gemodelleerd aan de hand van seismische data, gecorreleerd met 1 boring. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_ 0303, voorkomen van basis Fm van Boom (g3dv2:g3dv2_v_0303_pa_bm_b)

De voorkomensgrens van de basis van de Fm van Boom geeft weer waar de sedimenten voorkomen, althans waar ze gemodelleerd zijn. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0803, breuken in basis Dinantiaan (g3dv2:g3dv2_br_0803_ca_di_b)

Deze laag toont de ligging van de gemodelleerde breuken in de basis van het Dinantiaan. De meeste breuken komen voor in de diepe ondergrond, waarbij het aantal breuken dat hogerop in de stratigrafie doorloopt stelselmatig afneemt met afnemende diepte. In het Devoon en Carboon komen dus een belangrijk aantal breuken voor, in het Krijt al minder, in het Paleogeen en Neogeen neemt dit aantal nog verder af en in het Quartair komen slechts enkele belangrijke breuken meer voor (met name in en rond de Roerdalslenk) die gerelateerd zijn aan diepe(re) breuken. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0301, boringen met basis Fm van Voort (g3dv2:g3dv2_bo_0301_pa_vo_b)

Dit zijn de waarnemingen door de basis van de Fm van Voort, zoals gedefinieerd in het Geologisch 3D model van de Vlaamse ondergrond. Deze waarnemingen zijn meestal boringen, soms ook sonderingen. De laag bevat per boring de diepte van de basis van de eenheid in meters t.o.v. de start van de boring. De Roerdalslenk werd gemodelleerd aan de hand van seismische data, gecorreleerd met 1 boring. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0316, breuken in basis Fm van Heers (g3dv2:g3dv2_br_0316_pa_hs_b)

Deze laag toont de ligging van de gemodelleerde breuken in de basis van de Fm van Heers. De meeste breuken komen voor in de diepe ondergrond, waarbij het aantal breuken dat hogerop in de stratigrafie doorloopt stelselmatig afneemt met afnemende diepte. In het Devoon en Carboon komen dus een belangrijk aantal breuken voor, in het Krijt al minder, in het Paleogeen en Neogeen neemt dit aantal nog verder af en in het Quartair komen slechts enkele belangrijke breuken meer voor (met name in en rond de Roerdalslenk) die gerelateerd zijn aan diepe(re) breuken. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_ 0316, voorkomen van basis Fm van Heers (g3dv2:g3dv2_v_0316_pa_hs_b)

De voorkomensgrens van de basis van de Fm van Heers geeft weer waar de sedimenten voorkomen, althans waar ze gemodelleerd zijn. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

G3Dv2_0303, breuken in basis Fm van Boom (g3dv2:g3dv2_br_0303_pa_bm_b)

Deze laag toont de ligging van de gemodelleerde breuken in de basis van de Fm van Boom. De meeste breuken komen voor in de diepe ondergrond, waarbij het aantal breuken dat hogerop in de stratigrafie doorloopt stelselmatig afneemt met afnemende diepte. In het Devoon en Carboon komen dus een belangrijk aantal breuken voor, in het Krijt al minder, in het Paleogeen en Neogeen neemt dit aantal nog verder af en in het Quartair komen slechts enkele belangrijke breuken meer voor (met name in en rond de Roerdalslenk) die gerelateerd zijn aan diepe(re) breuken. Het Geologisch 3D model is opgemaakt in het kader van de beheersovereenkomst van de Vlaamse overheid met VITO, onder de noemer VLAKO, in opdracht van het departement LNE - Afdeling Land en Bodembescherming, Ondergrond, Natuurlijke Rijkdommen.

There are currently no notifications for the service, click the feed icon to subscribe.