Vlaamse Overheid - Beleidsdomein Omgev…

us_zndant us_zndant test
Service health Now:
Interface
Web Service, OGC Web Map Service 1.3.0
Keywords
WMS, INSPIRE, View Service, Mercator, Lijst M&R INSPIRE
Fees
NONE
Access constraints
Gebruiksvoorwaarden zie https://www.milieuinfo.be/dms/d/a/workspace/SpacesStore/64e1bd31-8ba6-4e43-9e8d-3a1078075f31/Gratis%20Open%20Data%20Licentie.pdf
Supported languages
No INSPIRE Extended Capabilities (including service language support) given. See INSPIRE Technical Guidance - View Services for more information.
Data provider

Vlaamse Overheid - Beleidsdomein Omgeving - MercatorNet (unverified)

Contact information:

Vlaamse Overheid - Beleidsdomein Omgeving - MercatorNet

Koning Albert II-laan 20, 1000 Brussel, Belgium

Email: 

Service metadata
No INSPIRE Extended Capabilities (including service metadata) given. See INSPIRE Technical Guidance - View Services for more information.

Ads by Google

Publieke View Service van MercatorNet

Available map layers (5)

Ventilus - Ventilustracé, opstijgpunten, hoogspanningsstations (us_212_00513_00001_vv_dg_06_2023)

Laag bevat een polygoon die het tracé weergeeft van de lijnen bij de voorlopige vaststelling van Ventilus. Deze laag bevat ook de opstijgpunten en de hoogspanningsstations.

Ventilus - Lijnen voorlopige vaststelling (us_212_00513_00001_vv_ln_06_2023_v2)

Laag bevat de lijnen voorlopige vaststelling Ventilus

Ventilus - Op te heffen lijnen (us_212_00513_00001_vv_ln_op_te_heffen_hsplijn_06_2023)

Laag bevat de op te heffen hoogspanningslijnen

Stortplaatsen in Vlaanderen (us_emf_stortpl)

In Vlaanderen wordt anno 2022 minder dan 2% van het afval gestort. Het verleden zadelt ons nochtans op met vele voormalige stortplaatsen die nog steeds bestaan. Daarbij rijst de vraag naar de toekomstmogelijkheden ervan. Als antwoord hierop ontwikkelde de OVAM een aanpak voor een duurzaam voorraadbeheer van stortplaatsen. Een eerste en cruciale stap is een grondige inventarisatie. Deze kaart geeft de ligging van de gekende stortplaatsen in Vlaanderen. Ze kadert in de Europese INSPIRE-richtlijn om geografische data van overheden toegankelijker te maken zowel voor overheden als voor het publiek. De kaart bevat de risicogronden met Vlarebo -rubrieken die verwijzen naar de aanwezigheid van een stortplaats (2.3.6, 2.3.7 of 2.3.11). Ze baseert zich op de administratieve informatie die op dit moment gekend is.

Zendantennes (us_zndant_pnt)

De kaart geeft een overzicht van de vast opgestelde zendantennes in Vlaanderen zoals bedoeld in Vlarem II, Artikel 6.10.2.2. §1 door de verwijzing naar de goedgekeurde conformiteitsattesten. Goedgekeurde conformiteitsattesten zijn terug te vinden op basis van hun locatie. De kaart is reeds beschikbaar sinds januari 2014. Sinds februari 2019 werd de structuur van de kaart gewijzigd. De locaties van het zwaartepunt van de dossiers worden weergegeven als een punt. De kaart wordt dagelijks geactualiseerd door nieuw goedgekeurde conformiteitsattesten toe te voegen. Het veld conformiteitsattest bevat een link die toelaat om de afgeleverde conformiteitsattesten in pdf-formaat te downloaden.

There are currently no notifications for the service, click the feed icon to subscribe.