Facilitair Bedrijf

0 0 0
Service health Now:
Interface
Web Service, OGC Web Map Service 1.3.0
Keywords
gebouwen,sites,vastgoed
Fees
unknown
Access constraints
unknown
Supported languages
No INSPIRE Extended Capabilities (including service language support) given. See INSPIRE Technical Guidance - View Services for more information.
Data provider

Facilitair Bedrijf (unverified)

Contact information:

vastgoed@vlaanderen.be

Facilitair Bedrijf

Postal:
Boudewijnlaan 30, 1000 Brussel, Belgie

Email: 

Phone: 0497/64.77.10

Service metadata
No INSPIRE Extended Capabilities (including service metadata) given. See INSPIRE Technical Guidance - View Services for more information.

Ads by Google

Deze kaart toont de gebouwen in eigendom van en/of in gebruik door de Vlaamse overheid. Onder Vlaamse overheid worden alle entiteiten verstaan die vallen onder de sector codes S.1312, S.11001, S.12.501 en S.12.301 van de lijst van de Nationale Bank van Belgiƫ van september ,uitgezonderd de Vlaamse Vervoersmaatschappij-De Lijn, De Watergroep, de scholen van het Gemeenschapsonderwijs GO!, de diensten van het Vlaams Parlement, de universitaire instellingen en hogescholen en de muziekconservatoria. De vastgoeddatabank bevat momenteel circa 2600 gebouwen, waarvan circa 2000 gebouwen zijn gevisualiseerd op deze kaart d.m.v. gekleurde punten. Deze kleur komt overeen met een gebouwcategorie, die terug te vinden is in de kaartlegende. Naast het gebouw is voor het Vlaams Gewest eveneens het grondperceel en het gebouwomtrek afgebeeld. Onder Vlaamse overheid worden alle entiteiten verstaan die vallen onder de sector codes S.1312, S.11001, S.12.501 en S.12.301 van de lijst van de Nationale Bank van Belgiƫ van september ,uitgezonderd de Vlaamse Vervoersmaatschappij-De Lijn, De Watergroep, de scholen van het Gemeenschapsonderwijs GO!, de diensten van het Vlaams Parlement, de universitaire instellingen en hogescholen en de muziekconservatoria. De vastgoeddatabank bevat momenteel circa 2600 gebouwen, waarvan circa 2000 gebouwen zijn gevisualiseerd op deze kaart d.m.v. gekleurde punten. Deze kleur komt overeen met een gebouwcategorie, die terug te vinden is in de kaartlegende. Naast het gebouw is voor het Vlaams Gewest eveneens het grondperceel en het gebouwomtrek afgebeeld.

Available map layers (8)

Grondperceel contour Cadmap (0)

Grondperceel contour Cadmap

Grondperceel contour GRB (1)

Grondperceel contour GRB

Gebouwcontour Cadmap (2)

Gebouwcontour Cadmap

Gebouwcontour GRB (3)

Gebouwcontour GRB

OIDNRs CADMAP (4)

OIDNRs CADMAP

OIDNRs GRB (5)

OIDNRs GRB

Gebouwen 2013 Cadmap (6)

Gebouwen 2013 Cadmap

Gebouwen 2013 GRB (7)

Gebouwen 2013 GRB

There are currently no notifications for the service, click the feed icon to subscribe.